• MBAV Excellence in Commercial Fit-Out 2017
  • MBAV Excellence in Commercial Fit-Out 2017
  • MBAV Excellence in Commercial Fit-Out 2017
  • MBAV Excellence in Commercial Fit-Out 2017
  • MBAV Excellence in Commercial Fit-Out 2017
  • MBAV Excellence in Commercial Fit-Out 2017
  • MBAV Excellence in Commercial Fit-Out 2017
  • MBAV Excellence in Commercial Fit-Out 2017
  • MBAV Excellence in Commercial Fit-Out 2017
  • MBAV Excellence in Commercial Fit-Out 2017
2017 Award 2 2018-10-08T03:40:58+00:00

Project Description

2017 Award

MBAV Excellence in Commercial Fit-Out 2017

PROJECT DETAILS

Situated on the river promenade of Southbank in central Melbourne, the owners of an existing restaurant had the opportunity to expand the floor space and consequently develop a fine dining experience by taking over the shop on the floor immediately above them. The fitout involved a complete demolition of both floors and a design brief to integrate the promenade experience into a new open-plan first floor.
The second floor would allow for a more formal experience incorporating the city skyline views, whilst maintaining intimacy. A key component of the refit involved including earthy tones and materials to reflect the menu concept of using solely Tasmanian produce. This link is a cornerstone of the restaurant’s philosophy and guided material selection, colour palettes and layout.